Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

PAZAZZ EVENT ORGANIZERS

The quality of being exciting and attractive

Aan de capaciteiten van uw team werken, een nieuw product presenteren, een jubileum vieren, je particuliere feestje vieren of trouwen? Dat kan in The Hospitality Club: de locatie waar onze gastheren en vrouwen klaar staan u en uw gasten een andere beleving te geven bij passie, kwaliteit en gastvrijheid. Ons team staat voor u klaar om uw workshop, bedrijfsuitje, teambuilding sessie, bedrijfspresentatie, exclusieve zakelijke of particuliere lunch of diner, receptie, feestavond, een gastronomische wandeling of vergadering te verzorgen. Daarnaast is The Hospitality Club sinds 2010 een officiële trouwlocatie in Rotterdam.

The Hospitality club is tevens de locatie waar professionele trainingen worden gegeven waarbij de metafoor horeca wordt gebruikt om het bedrijfsleven, instellingen en overheden klantvriendelijkheid en de gastbeleving te laten ervaren. Deze trainingen worden in samenwerking met profesionele trainers gegeven. Laat The Hospitality Club u inspireren en kom vrijblijvend uw wensen bespreken.

PARTIES

Feesten, recepties, private dining, afstudeerfeesten

Het leven zit vol mooie momenten die gevierd moeten worden. En dan bedoelen we ook echt goed. Of het nu gaat om een spetterend jubileumfeest, een knallende verjaardag of een intiem diner met vrienden en familie, Brunotti Beach Events doet er alles aan u een onvergetelijke dag te bezorgen. En het stralende middelpunt? Dat bent u. Van intake tot evaluatie.


star

WEDDINGS

Officiële trouwlocatie, recepties, feestavonden, diners

Alles is liefde. Dat begrijpen wij als geen ander. Het bezegelen van de liefde voor elkaar is natuurlijk het hoogst haalbare. Het is dan ook een eer de mooiste dag van jullie leven te mogen verzorgen. Een taak die Brunotti Beach Events met grote professionaliteit en plezier op zich neemt. Gastvrijheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn daarin onmisbaar.


EVENTS

Teambuilding, productpresentaties, trainingen, congressen, netwerkborrels

Voor zo’n gelegenheid kruipt Brunotti Beach Events even in de huid van uw bedrijf, product of dienst. We willen er het fijne van weten zodat we uw visie en missie naadloos kunnen aansluiten op onze hospitality en locatie. Uw boodschap wordt de onze. En uw bedrijfsevenement wordt er één met impact. Het Oostvoornse Meer leent zich bij uitstek voor een afwisselende ‘party’, ‘business’ & pleasure setting mét een sportief karakter. Surfen, suppen of kanoën met de hele club? Brunotti Beach Events maakt er een overgetelijke dag van. En gaat de dag over in de nacht, dan hebben we ook dáár volop mogelijkheden …


NIEUWS

BLIJF OP DE HOOGTE!

REFERENTIES

HOE ONZE GASTEN ONS BEOORDELEN

rating-b5

Toplocatie, Toporganisatie… Een feest om nooit te vergeten. Voor een personeels gala waren wij opzoek naar een ludieke locatie. We wilden een feest geven waar jaren aan herinnert zou worden. Al toen wij Paviljoen de Witte (PDW) bezochten werden we verliefd. Wat een prachtig pand op een prachtige plek. Het pand spreekt en de aankleding is geweldig, je hoeft hier eigenlijk niet eens aan decoratie te doen. Top locatie voor een chique feest! Richting het evenement is de communicatie met PDW zeer goed verlopen. Ze denken ontzettend mee met de wensen en zijn totaal leverancier voor muziek, bloemstuk, aankleding en eetwensen. Zo hebben ze last- minute geregeld dat er nog een extra bar kwam omdat de aantallen personen hoger waren dan in eerste instantie gepland. De huiswijn die werd geschonken was goed en lekker en het personeel in grote getalen aanwezig en zeer vriendelijk. Tijdens de avond zelf neemt een eventmanager de organisatie over zodat de organisatie van het gala ook zelf een feestje kan bouwen. Al met al een geweldig feest.

Wij willen u danken voor de goede organisatie en kwaliteit ook van uw staf voor het ons inziens en vele gasten zeer geslaagde feest zaterdag 12 december. Wilt u uw collegae en ook de teamleidster laten weten dat wij heel tevreden waren met hun hulpvaardige efficiëntie.

Wij bevelen uw Hospitality prestaties graag bij anderen aan.

rating-b5

Onze gasten en wij hebben er van genoten. Graag ook mijn complimenten voor de plezierige samenwerking. Wie weet tot een volgende keer.

Be the first for offerings and news.
captcha

Location

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Show location on map

MORE INFORMATION

How can we help you?

Companyname
Date
Contactperson  
Name*
Telephone*
E-mail*
Type over*