LAATSTE NIEUWS

Toptrouwlocatie organiseert voor alle (aankomende) bruidsparen meerdere malen per jaar de ‘Open Toptrouwlocatie route’. Tijdens de route kun je vrijblijvend én zonder afspraak bij meer dan 250 locaties een kijk nemen. De eerst volgende route vind plaats op zondag 1 juli 2018 van 11:00 tot 16:00!

PAZAZZ EVENT ORGANIZERS

Wanneer u liever op eigen locatie trouwt is dat voor ons geen enkel probleem wij verzorgen uw droom huwelijk waar u maar wilt! Kom daarom met ons team praten op de open toptrouwlocatie route op een van onze mooie locaties, The Hospitality Club & Paviljoen de Witte.

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Nieuwsbrief Ik wil op de hoogte gehouden worden
Verplicht*